Waarom zonnepanelen - www.ronelektro.com

 06-13565982

 info@ronelektro.nl
 06-13595982
 info@ronelektro.nl
 06-13595982
 info@ronelektro.nl
 06-13595982
 info@ronelektro.nl
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Waarom zonnepanelen
Elektriciteit: het is tegenwoordig bijna een eerste levensbehoefte. Zonder elektriciteit konden we ons eten niet koel houden, onze smartphones niet opladen en onze tv’s niet aanzetten. Dat je daarvoor iedere maand een flink bedrag naar je energieleverancier moet overmaken, hoort er nou eenmaal bij. Of toch niet?

Eigenlijk is het heel zonde om maandelijks een paar honderd euro op de rekening van je energiebedrijf te storten. Zeker als je bedenkt dat je ook heel gemakkelijk zelf stroom kan opwekken met zonnepanelen!

Zelf elektriciteit opwekken met zonnepanelen
Wil jij ook je eigen energieleverancier worden? Hieronder zie je 5 redenen waarom zonnepanelen kopen een uitstekende keuze is.

1. Zonnepanelen zijn goed voor het milieu
Met zonnepanelen op je dak ben je écht groen bezig. Zonne-energie is namelijk 100% duurzaam. Dankzij zonnepanelen verlaag je je CO2-uitstoot, waardoor je de wereld weer een stukje groener kan doorgeven aan de volgende generaties. Dat geeft een goed gevoel!

2. Met zonnepanelen bespaar je op je energierekening
Voor veel mensen is de besparing die je met een zonnestroomsysteem realiseert doorslaggevend. En geef hen eens ongelijk! De energierekening vormt namelijk een groot deel van de vaste lasten. Als je een pv-systeem op je dak hebt liggen, hoef je een stuk minder stroom van je energieleverancier af te nemen en verlaag je je energiekosten aanzienlijk. Het rendement van zonnepanelen is vergelijkbaar met dat van een spaarrekening met 8 procent rente. Een gemiddeld huishouden kan gemakkelijk een paar honderd euro tot duizenden euro’s per jaar besparen door te kiezen voor zonnepanelen!

3. Je woning wordt meer waard dankzij zonnepanelen
Zonnepanelen zorgen voor een hogere woningwaarde en mogelijk een snellere verkoop. Immers: duurzame woningen zijn aantrekkelijk voor kopers omdat de woonlasten lager zijn. Bovendien draagt een zonnestroomsysteem bij aan een beter energielabel, wat ook weer een positief effect heeft op de waarde van je huis. Hebben de kopers van je huis geen interesse in zonnepanelen? Dan kun je de zonnepanelen meestal gemakkelijk laten meeverhuizen naar je nieuwe woning.

4. Je profiteert van een mooi belastingvoordeel
Als je nu een zonnestroomsysteem laat installeren, dan kun je de btw op de aanschaf en installatie terugvragen bij de Belastingdienst. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf laten aanmerken als ondernemer. Dit is een eenmalige handeling die je al snel een paar honderd euro oplevert. Gemakkelijk verdiend!

5. Zonnepanelen: je hebt er geen omkijken naar
Zonnepanelen zijn onderhoudsarm en gaan al gauw 30 jaar mee. De lange levensduur van zonnepanelen is mede te danken aan de afwezigheid van bewegende delen. De terugverdientijd van een gemiddeld pv-systeem ligt, dankzij de lange prijzen en de hoge opbrengst, tussen de 5 en 10 jaar. Je profiteert dus al gauw 20 tot 25 jaar lang van gratis stroom, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen!

 Contactgegevens                                          
* Bedrijf: Ronelektro                   *  Adres: De Eiken 40
* Postcode: 9781MD                   *  woonplaats: Bedum
* Mobiel: 0613565982                 *  Zaak: 050-3013649
* KVK nummer: 60740426           *  E-Mail: info@ronelektro.nl

Wij werken met producten van:
 
 

    
Snelle toegang
Visie                      downloads
Alg. voorwaarde   Facebook
Linkedin                 Service
Contact                 Portofolie
2017 Ontworpen door R.B.
* Adres: De Eiken 40 * Postcode: 9781MD
* Mobiel: 0613565982 *  E-Mail: info@ronelektro.nl

Visie             downloads      Webwinkel        Facebook
Linkedin       Service           Contact             Portofolie
* Adres: De Eiken 40 * Postcode: 9781MD
* Mobiel: 0613565982 *  E-Mail: info@ronelektro.nl

Visie       downloads      Webwinkel       Facebook
Linkedin      Service         Contact         Portofolie
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu